Κώστας Αρζόγλου: «Φοβήθηκα όταν μου ανακοίνωσαν ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο»

20:00 - 18/11/2023

Καλεσμένος του Νάσου Γουμενίδη βρέθηκε ο Κώστας Αρζόγλου, στο πλατό της εκπομπής «Επί τόπου» στο OPEN και μέσα σε άλλα ο γνωστός ηθοποιός ο αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν με την υγεία του όταν και διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Καλεσμένος του Νάσου Γουμενίδη βρέθηκε ο Κώστας Αρζόγλου, στο πλατό της εκπομπής «Επί τόπου» στο OPEN και μέσα σε άλλα ο γνωστός ηθοποιός ο αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν με την υγεία του όταν και διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Ειδικότερα, ο Κώστας Αρζόγλου αποκάλυψε πως «καρκίνος δεν ήταν, όγκος ήταν στο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αρζόγλου: «Φοβήθηκα όταν είχα όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν μια τραγική κατάσταση!»

O Κώστας Αρζόγλου μίλησε για το θέατρο, το πρόβλημα της υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τις κόρες του που ακολουθούν εξίσου την υποκριτική. Καλεσμένος στην εκπομπή, «Επί τόπου», ανέφερε: «Οι γονείς μου ανησυχούσαν ότι σπούδαζα και τελικά θα πεθάνω στα παγκάκια. Ήταν φτωχοί οι αθλητές τότε, με πήγαιναν για Βαλκάνια, για τέτοια. Έκανα ένα θεατρικό στο σχολείο […] The post Κώστας Αρζόγλου: «Φοβήθηκα όταν είχα όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν μια τραγική κατάσταση!» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει