Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων, ούτε κι εκείνη μαζί μου»

13:00 - 18/11/2023

Πριν από λίγες μέρες, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε σε συναυλία της με τον Γιώργο Νταλάρα το «Πάμε στον Άδωνη για καφέ» αλλά αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από τους στίχους του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος και τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό. Πριν από λίγες μέρες, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε σε συναυλία της με τον Γιώργο Νταλάρα το «Πάμε στον Άδωνη για καφέ» αλλά αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από τους στίχους του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος και τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό. Το πρωί του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», εκφράζοντας την ενόχλησή του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει