Ξέσπασε ο Μικρούτσικος: «Θα μου πει ο Light τι είναι “boring”, ο ανύπαρκτος, ο άσχετος»

13:00 - 30/10/2023

Ξέσπασε σήμερα (30/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της Super Κατερίνα.Ξέσπασε σήμερα (30/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της Super Κατερίνα.Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε ο Light στο Fame Story σχετικά με το ρεμπέτικο τραγούδι το οποίο το χαρακτήρισε «απολίθωμα». «Κανένα σχόλιο δικό μου. Όταν το είδα το βράδυ της Παρασκευής και τώρα, κάθομαι στη θέση μου γιατί φαίνεται ότι είμαι πολύ ζεν τύπος. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Light: «Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος στην ακαδημία της ροχάλας»

Πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε ένα απόσπασμα με τον έντονο διαπληκτισμό του Light με τους κριτές του «Fame Story» αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη στο live  την Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα, ο τράπερ έδειξε την δυσαρέσκειά του με το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα» που επιλέχτηκε για την διαγωνιζόμενη, χαρακτηρίζοντας το τραγούδι “απολίθωμα” και μια […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει