Matthew Perry: Συντετριμμένοι οι γονείς του έφτασαν στο σπίτι που ο γιος τους βρέθηκε νεκρός

11:00 - 29/10/2023

Η μητέρα, ο πατέρας και ο πατριός του Matthew Perry, λίγες ώρες αφότου ο τηλεοπτικός Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι, εθεάθησαν να φτάνουν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Οι φωτογράφοι ήταν εκεί, ενώ αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το σημείο. Πρώτος έφτασε ο πατέρας του Μάθιου Πέρι, ο 82χρονος Τζον Μπένετ, ενώ λίγο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάθιου Πέρι: Η στιγμή που συντετριμμένοι οι γονείς και ο πατριός του σπεύδουν στο σπίτι του όπου βρέθηκε νεκρός

Από τη ζωή έφυγε ξαφνικά ο Μάθιου Πέρι. Ο «Τσάντλερ Μπινγκ» από τη σειρά «Τα φιλαράκια» βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου νεκρός στο τζακούζι. Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία θανάτου με το σενάριο της καρδιακής ανακοπής να κυριαρχεί. Στην εκπομπή Βreakfast @Star το πρωί της Δευτέρας είδαμε βίντεο […] The post Μάθιου Πέρι: Η στιγμή που συντετριμμένοι οι γονείς και ο πατριός του σπεύδουν στο σπίτι του όπου βρέθηκε νεκρός appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Grand Hotel»: Όσα θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 27/11

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Το ρομαντικό δείπνο για την γιορτή της παρουσιάστριας

Γιώργος Παπαδάκης: Τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή για το θάνατο της Βέφας Αλεξιάδου «Κάποια στιγμή μου είχε πει “τι να την κάνω τη ζωή;”»

Οι πιο αποτελεσματικές προτάσεις για τη διατήρηση ενός υγιούς συκωτιού

Βούλα Πατουλίδου: «Τον άντρα μου τον αγάπησα αμέσως γιατί με έμαθε να γελάω, η μητέρα μου δεν τον ήθελε»

Ναρκισσιστές: 7 ύπουλοι τρόποι που χρησιμοποιούν για να ελέγξουν το μυαλό σου