Τα αμύγδαλα: Ένας μικρός καρπός με μεγάλες δυνατότητες
17:09 - 26/10/2023
Τα αμύγδαλα είναι ένας δημοφιλής ξηρός καρπός που είναι γνωστός για τη διατροφική του αξία. Είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικών ινών, υγιών λιπαρών και βιταμινών και μετάλλων. Διατροφική αξία αμυγδάλων Μια μερίδα αμυγδάλων (28 γραμμάρια) περιέχει τα ακόλουθα θρεπτικά συστατικά: Θερμίδες: 160 Υδατάνθρακες: 6 γραμμάρια Φυτικές ίνες: 3,5 γραμμάρια...
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr