Γιώργος Παπαδάκης: «Θα το πουν οι επόμενοι μετά αυτό, εγώ μένω στο πολιτικό καθαρά»
10:00 - 17/10/2023
Με αφορμή σήμερα (17/10) τη συζήτηση στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για τους λόγους που ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε στην Αμερική ενώ στην Ελλάδα είχαμε εκλογές, ο Γιώργος Παπαδάκης άφησε στον αέρα ορισμένες μικρές... σπόντες, σχετικά με τις εκπομπές που ασχολούνται με το πιο ελαφρύ μέρος των δραστηριοτήτων του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.Με αφορμή σήμερα (17/10) τη συζήτηση στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για τους λόγους που ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε στην Αμερική ενώ στην Ελλάδα είχαμε εκλογές, ο Γιώργος Παπαδάκης άφησε στον αέρα ορισμένες μικρές... σπόντες, σχετικά με τις εκπομπές που ασχολούνται με το πιο ελαφρύ μέρος των δραστηριοτήτων του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.Σε πρώτο χρόνο ο Γιώργος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Παπαδάκης: «Θα το πουν οι επόμενοι μετά αυτό, εγώ μένω στο πολιτικό καθαρά»
Με αφορμή τη συζήτηση στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για τους λόγους που ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε στην Αμερική ενώ στην […]
The post Γιώργος Παπαδάκης: «Θα το πουν οι επόμενοι μετά αυτό, εγώ μένω στο πολιτικό καθαρά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr