Νανά Παλαιτσάκη: «Έλεος πια με την αλαζονεία! Ποιος είναι ο Λιάγκας ο οποίος ευεργετεί όποιον κάθεται δίπλα του; Ο βασιλιάς Ήλιος;»

10:00 - 22/09/2023

Ξέσπασε η Νανά Παλαιτσάκη για όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας  στη χθεσινή του εκπομπή για ανθρώπους που ευεργετήσει και τελικά στρέφονται εναντίον του...Ξέσπασε η Νανά Παλαιτσάκη για όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας  στη χθεσινή του εκπομπή για ανθρώπους που ευεργετήσει και τελικά στρέφονται εναντίον του...Η γνωστή δημοσιογράφος ‘έκανε λόγο για αλαζονική συμπεριφορά, η οποία είναι ανεπίτρεπτη…. «Το ακούω και βλέπω ότι το αντιμετωπίζουμε με χαλαρότητα. Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ευεργετεί και έχει την άποψη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νανά Παλαιτσάκη: «Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ευεργετεί όποιον κάθεται δίπλα του; Ο βασιλιάς Ήλιος;»

Ξέσπασε η Νανά Παλαιτσάκη με τα όσα είπε χθες στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε λόγο για ανθρώπους που ευεργετήσει και τελικά στρέφονται εναντίον του. Η δημοσιογράφος μέσα από το «Mega Καλημέρα» μίλησε για αλαζονική συμπεριφορά, η οποία είναι ανεπίτρεπτη. «Το ακούω και βλέπω ότι το αντιμετωπίζουμε με χαλαρότητα. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νανά Παλαιτσάκη: "Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος ευεργετεί όποιον κάθεται δίπλα του; Ο βασιλιάς Ήλιος;"

"Είναι δυνατόν να λες ότι εγώ σε ευεργέτησα; Ποιος είναι αυτός; Ο Πάπας; Πού ζούμε;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει