Αννίτα Ναθαναήλ: Βρέθηκε το κλεμμένο σκάφος της από τη Βουλιαγμένη στα Άνω Λιόσια – Τι δήλωσε;

10:00 - 19/09/2023

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα μέσα από την εφημερίδα Espresso, το φουσκωτό σκάφος της Αννίτας Ναθαναήλ που είχε κλαπεί από τη Μαρίνα της Βουλιαγμένης, βρέθηκε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μίλησε στο Happy Day για την κλοπή που κατήγγειλε την περασμένη Παρασκευή, λέγοντας στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαρωνικού ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αννίτα Ναθαναήλ: Δικό της το σκάφος που βρέθηκε στα Άνω Λιόσια - «Θα το διηγούμαι στα εγγόνια μου»

«Ήταν η πρώτη μου βάρκα, την πήρα με πολύ κόπο, όταν ανακάλυψα ότι έλειπε και ήταν ένα μεγάλο σοκ» είπε για το φουσκωτό που έκλεψαν από τη Μαρίνα Βουλιαγμένης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σία Κοσιώνη: Η γλυκιά χριστουγεννιάτικη δημιουργία που έφτιαξε μαζί με το γιο της, Δήμο

Δέσποινα Βανδή: «Μπουκάρει» στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου φορώντας το μπουρνούζι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

6 λόγοι για να εντάξεις τις διατάσεις στην καθημερινότητά σου

Γιώργος Πατούλης: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή της συζύγου του, Νάνσυ Κοιλού

Ανθή Βούλγαρη: «Ο γυναικολόγος μου είπε ”καλά αυτός ο Χασαπόπουλος έχει τρελαθεί τελείως;”»

Γιώργος Λιάγκας: Στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου με τη Μαρία Αντωνά