Συγκλονίζει η Νένα Μεντή: «Ταλαιπωρούμαστε πολύ καιρό με την λευχαιμία του άντρα μου»

17:01 - 11/09/2023

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Νένα Μεντή, το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤΚαλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Νένα Μεντή, το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤΜέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια παραδέχθηκε τον λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να σταματήσει ξαφνικά από το θέατρο. Την ασθένεια που ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό τον αγαπημένο της συντρόφου. Ειδικότερα, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Νένα Μεντή αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Ταλαιπωρούμαστε καιρό με την λευχαιμία του άντρα μου»

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Νένα Μεντή, το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Η Νένα Μεντή αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Ταλαιπωρούμαστε καιρό με την λευχαιμία του άντρα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει