Φελίσια Τσαλαπάτη-Μάνος Κοψαχείλης: Χωρισμός μέσα στο καλοκαίρι για το ζευγάρι;

09:00 - 29/08/2023

Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει σύμφωνα με πληροφορίες της On Time η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο γνωστός κομμωτής, Μάνος Κοψαχείλης.Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει σύμφωνα με πληροφορίες της On Time η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο γνωστός κομμωτής, Μάνος Κοψαχείλης.Το ζευγάρι δεν είμαι μαζί σύμφωνα με την εφημερίδα και η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα κοντινά τους πρόσωπα, αφού πριν από λίγες ημέρες στην ονομαστική της εορτή, ο ίδιος είχε βγει τηλεφωνικά στο Καλοκαίρι Yes και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φελίσια Τσαλαπάτη – Μάνος Κοψαχείλης: Χωρισμός για το ζευγάρι;

Χώρισε η Φελίσια Τσαλαπάτη από τον Μάνο Κοψαχείλη, με τον οποίο φημολογούνταν ότι είναι σε σχέση; Σύμφωνα με πληροφορίες της On Time, το ζευγάρι δεν είμαι μαζί και η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα κοντινά τους πρόσωπα. Λίγες ημέρες πριν την ονομαστική εορτή της Φελίσιας Τσαλαπάτη, ο γνωστός κομμωτής είχε βγει τηλεφωνικά στο Καλοκαίρι Yes […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Φελίσια Τσαλαπάτη – Μάνος Κοψαχείλης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους;

Χώρισε η Φελίσια Τσαλαπάτη από τον Μάνο Κοψαχείλη, με τον οποίο φημολογούνταν ότι είναι σε σχέση; To άρθρο Φελίσια Τσαλαπάτη – Μάνος Κοψαχείλης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει