Αυγά τσακλατιστά: η εύκολη πεντανόστιμη συνταγή
17:46 - 18/08/2023
Τα ηπειρώτικα αυγά στην πεντανόστιμη καλοκαιρινή τους εκδοχή με γλυκά ντοματίνια και ελιές. Απολαύστε τα ως ορεκτικό ή μεζέ στη μέση.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα ευρύχωρο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τη φέτα και μόλις λιώσει ρίχνουμε τα ντοματίνια και σοτάρουμε για 1′ ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με ένα πιρούνι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να ψηθούν αλλά να παραμείνουν ζουμερά.
Βήμα 3
Προσθέτουμε τις ελιές, τη ρίγανη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με λίγη ρίγανη και βασιλικό.
Πηγή: olivemagazine.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr