Αυγά τσακλατιστά: η εύκολη πεντανόστιμη συνταγή

17:46 - 18/08/2023

Τα ηπειρώτικα αυγά στην πεντανόστιμη καλοκαιρινή τους εκδοχή με γλυκά ντοματίνια και ελιές. Απολαύστε τα ως ορεκτικό ή μεζέ στη μέση. Διαδικασία Βήμα 1 Σε ένα ευρύχωρο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τη φέτα και μόλις λιώσει ρίχνουμε τα ντοματίνια και σοτάρουμε για 1′ ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. Βήμα 2 Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με ένα πιρούνι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να ψηθούν αλλά να παραμείνουν ζουμερά. Βήμα 3 Προσθέτουμε τις ελιές, τη ρίγανη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με λίγη ρίγανη και βασιλικό. Πηγή: olivemagazine.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα