Βελτιωμένη η εικόνα στα μέτωπα της φωτιάς σε Μάνη, Ροδόπη και Όλυμπο - Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα

07:00 - 07/08/2023

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζουν και οι τρεις μεγάλες φωτιές που ξέσπασαν χθες Κυριακή στην Ελλάδα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού σε Μάνη, Ροδόπη και Όλυμπο. Οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες καταφέρνοντας σε Ροδόπη και Μάνη να οριοθετήσουν τη φωτιά, ενώ η πυρκαγιά που ξέσπασε τον Όλυμπο – ... Περισσότερα To άρθρο Βελτιωμένη η εικόνα στα μέτωπα της φωτιάς σε Μάνη, Ροδόπη και Όλυμπο - Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιές στην Ελλάδα: Καλύτερη η εικόνα σε Μάνη, Ροδόπη και Όλυμπο – Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα

Οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες καταφέρνοντας σε Ροδόπη και Μάνη να οριοθετήσουν τη φωτιά, ενώ η πυρκαγιά που ξέσπασε τον Όλυμπο – παρά το γεγονός ότι καίει σε μεγάλη και δύσβατη περιοχή – έχει σήμερα βελτιωμένη εικόνα. Το βράδυ της Κυριακής ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη δασική πυρκαγιά στην Αρδεία Ροδόπης. Στη μάχη με τις φλόγες ρίχτηκαν 63 […] The post Φωτιές στην Ελλάδα: Καλύτερη η εικόνα σε Μάνη, Ροδόπη και Όλυμπο – Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Καμπανάκι» από το ECDC σε όλη την Ευρώπη για δύο βακτήρια που εξαπλώνονται και είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά

«Ναι» επί της αρχής από το Ισραήλ σε συμφωνία εκεχειρίας με την Χεζμπολάχ - «Αγκάθι» οι ακροδεξιοί Υπουργοί

Ο Βινίσιους βγήκε νοκ-άουτ στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου – Η Λίβερπουλ και τα άλλα ματς που χάνει

Η τελευταία συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου - «Όταν κλείσω τα μάτια μου θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη»

Χτύπησε την κόρη του με καλώδια και έριξε μπουνιές σε αστυνομικό στον Βόλο - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Υποχωρεί το τσουχτερό κρύο, ανεβαίνει από αύριο η θερμοκρασία - 22 βαθμοί Κελσίου και βροχές το Σαββατοκύριακο