Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη «Μήδεια» στην Επίδαυρο: «Αυτό δεν είναι θέατρο, είναι κάτι άλλο»
13:00 - 25/07/2023
Τη «Μήδεια» που παίχτηκε στην Επίδαυρο και προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες, σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.Τη «Μήδεια» που παίχτηκε στην Επίδαυρο και προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες, σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.Ο βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας», ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» και αναφέρθηκε στα σχόλια που γράφτηκαν για την παράσταση. «Είμαι υπέρ της τέχνης και των νεωτερισμών. Είμαι υπέρ των προσπαθειών και των σκηνοθετών […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας για την παράσταση «Μήδεια»: «Αυτό δεν είναι θέατρο, είναι κάτι άλλο»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» για τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για την παράσταση «Μήδεια» που παίχτηκε στην Επίδαυρο. «Είμαι υπέρ της τέχνης και των νεωτερισμών. Είμαι υπέρ των προσπαθειών και των σκηνοθετών να κάνουν αυτό που έχουν όνειρο μέσα στην ψυχή και το μυαλό τους, όμως όταν κάνεις θέατρο στην Επίδαυρο και […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας για την παράσταση «Μήδεια»: «Αυτό δεν είναι θέατρο, είναι κάτι άλλο» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr