Ανακλήθηκαν οι άδειες στο Πυροσβεστικό Σώμα

21:37 - 18/07/2023

Λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών που μαίνονται στην χώρα

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανακλήθηκαν οι άδειες στο Πυροσβεστικό Σώμα

Ανακλήθηκαν οι άδειες όλου του ένστολου προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος μέχρι νεωτέρας λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών που μαίνονται στην χώρα. Σημειώνεται, ότι όπως αναφέρει ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος για την επιχειρησιακή ετοιμότητα, σε γενική επιφυλακή παραμένει το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών όλης της Επικράτειας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις, που έχουν προκύψει λόγω […] The post Ανακλήθηκαν οι άδειες στο Πυροσβεστικό Σώμα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των πυροσβεστών

Αργά το απόγευμα της Τρίτης η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος αποφάσισε να προχωρήσει σε ανάκληση των αδειών όλου του προσωπικού, λόγω των μεγάλων πυρκαγιών που μαίνονται, κυρίως στην Αττική. Όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής πρέπει να παρουσιαστούν στην υπηρεσία τους το συντομότερο δυνατό. Η απόφαση κρίθηκε αναγκαία γιατί οι ανάγκες στα μέτωπα των πυρκαγιών είναι […] Ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των πυροσβεστών - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Φωτιές: Ανακλήθηκαν όλες οι άδειες στο Πυροσβεστικό Σώμα

Σε γενική επιφυλακή παραμένει το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών όλης της ΕπικράτειαςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί