Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Μου έγραψε ντροπή πόσο θα φας, θα σκάσεις, θα πεθάνεις – Διάλεξε όρκα ή ιπποπόταμος;»
18:00 - 17/07/2023
Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή έδωσε συνέντευξη στο Καλοκαίρι Yes και στην Κωνσταντίνα Μαύρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα άσχημα σχόλια που έχει λάβει στα social media.Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή έδωσε συνέντευξη στο Καλοκαίρι Yes και στην Κωνσταντίνα Μαύρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα άσχημα σχόλια που έχει λάβει στα social media.«Ο κόσμος είναι full τοξικός στα social media. Είναι πολύ λιγότερο το ποσοστό που θα σε πετύχει στον δρόμο και θα σου πει α είσαι χάλια. Πρέπει να είναι θρασύς […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Μου λένε «έλεος, πόσο θα φας ακόμα, θα σκάσεις, θα πεθάνεις»
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES» και στην Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε την Δευτέρα (17/7) η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή (Didi) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media. Η πρώην παίκτρια του J2US αλλά και του Big Brother μοιράστηκε κάποια σχόλια που δέχεται στον λογαριασμό της στο TikTok, αλλά και τις πληρωμένες απαντήσεις της. Ωστόσο, πώς το βλέπει η ίδια; Πώς το αντιμετωπίζει; «Ο κόσμος είναι full τοξικός στα social media. Είναι πολύ λιγότερο το ποσοστό που θα σε πετύχει στον δρόμο και θα σου πει “α, είσαι χάλια”. Πρέπει να είναι θρασύς ο άλλος. Στα social είναι πιο εύκολο γιατί νομίζεις ότι κρύβεσαι πίσω από την οθόνη και δεν θα σε βρει κανείς. Αυτό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Μου έγραψε ντροπή πόσο θα φας, θα σκάσεις, θα πεθάνεις»
Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή έδωσε συνέντευξη στο Καλοκαίρι Yes και στην Κωνσταντίνα Μαύρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα άσχημα σχόλια […]
The post Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Μου έγραψε ντροπή πόσο θα φας, θα σκάσεις, θα πεθάνεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr