Πάτρα: «Μανούλα μου σε σκότωσε» φώναζε το παιδί της – Κρίσιμη η κατάσταση της 25χρονης που μαχαίρωσε ο σύντροφός της

11:00 - 16/07/2023

H κατάσταση της 25χρονης που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύντροφό της στην Πάτρα είναι κρίσιμη. Το παιδί της γυναίκας σε κατάσταση σοκ φώναζε «μανούλα μου σε σκότωσε… Βοήθεια». H κατάσταση της 25χρονης που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύντροφό της στην Πάτρα είναι κρίσιμη. Το παιδί της γυναίκας σε κατάσταση σοκ φώναζε «μανούλα μου σε σκότωσε… Βοήθεια». Η κατάσταση της 25χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», παραμένει κρίσιμη λόγω των τραυμάτων της από το μαχαίρι κυρίως στον λαιμό, σύμφωνα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρίσιμη η κατάσταση της γυναίκας που μαχαίρωσε ο σύντροφός της στην Πάτρα

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της 25χρονης που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύντροφό της στην Πάτρα. Το παιδί της γυναίκας σε κατάσταση σοκ φώναζε «μανούλα μου σε σκότωσε… Βοήθεια». Η κατάσταση της 25χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», παραμένει κρίσιμη λόγω των τραυμάτων της από το μαχαίρι κυρίως στον λαιμό, σύμφωνα …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει