Μαρκέλλα Γιαννάτου για χωρισμό: «Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι πατέρας δύο παιδιών που αγαπώ πάρα πολύ»

09:00 - 28/06/2023

Για τη γέννηση του παιδιού της, μίλησε στους δημοσιογράφους, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ενώ την ρώτησαν και για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο.Για τη γέννηση του παιδιού της, μίλησε στους δημοσιογράφους, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ενώ την ρώτησαν και για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο.«Είναι περίεργα, βλέπω κόσμο μετά από αρκετές μέρες. Οι πρώτες μέρες με το μωρό είναι δύσκολες, δεν κοιμάμαι πολύ, προσπαθώ να θηλάσω γιατί δεν είναι εύκολο, όπως όλες οι μαμάδες, δεν ξέρω. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρκέλλα Γιαννάτου για Λευτέρη Χαρίτο: Είναι πατέρας δύο παιδιών που αγαπώ πάρα πολύ

“Οι πρώτες μέρες με το μωρό είναι δύσκολες», λέει η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Λίγο καιρό μετά τη γέννηση του παιδιού της, η Μαρκέλλα Γιαννάτου έδωσε το παρών στα Βραβεία Ίρις 2023, το βράδυ της Τρίτης. Πώς είναι οι πρώτες μέρες με το μωρό; «Είναι περίεργα, βλέπω κόσμο μετά από αρκετές μέρες. Οι πρώτες μέρες με το ... Περισσότερα To άρθρο Μαρκέλλα Γιαννάτου για Λευτέρη Χαρίτο: Είναι πατέρας δύο παιδιών που αγαπώ πάρα πολύ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρκέλλα Γιαννάτου: "Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι πατέρας δύο παιδιών που αγαπώ πάρα πολύ"

"Οι πρώτες μέρες με το μωρό είναι δύσκολες, δεν κοιμάμαι πολύ, προσπαθώ να θηλάσω γιατί δεν είναι εύκολο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει