Δώρα Χρυσικού: «Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά»
16:00 - 22/06/2023
Η Δώρα Χρυσικού βγήκε νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο και με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πως από δω και στο εξής πρόκειται να γυρίζει τις σκηνές της στη «Γη της Ελιάς» με τα πραγματικά της μαλλιά.Η Δώρα Χρυσικού βγήκε νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο και με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε πως από δω και στο εξής πρόκειται να γυρίζει τις σκηνές της στη «Γη της Ελιάς» με τα πραγματικά της μαλλιά.«Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γη της Ελιάς–Χρυσικού: «Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά»
Η Δώρα Χρυσικού η οποία υποδύεται την Αρετή στη Γη της Ελιάς πετάει την περούκα και επιστρέφει στην πετυχημένη σειρά του Mega με τα δικά της μαλλιά, δηλώνοντας πως κέρδισε μια νέα ζωή μετά τον καρκίνο.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΓη της Ελιάς–Χρυσικού: «Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά»
Η Δώρα Χρυσικού η οποία υποδύεται την Αρετή στη Γη…
Διαβάστε το στο onsports.grΔώρα Χρυσικού: Η συγκινητική ανάρτηση για τον καρκίνο – “Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά”
Η Δώρα Χρυσικού βγήκε νικήτρια από τη μάχη με τον καρκίνο και όπως αναφέρει στη συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο Instagram “είναι ευγνώμων για τη νέα ζωή που κέρδισε”. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι από το σημερινό επεισόδιο της σειράς “Γη της Ελιάς”, όπου πρωταγωνιστεί, παίζει με τα […]
The post Δώρα Χρυσικού: Η συγκινητική ανάρτηση για τον καρκίνο – “Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr