Δασκάλα στην Ηρακλειά έχει την κόρη της μοναδική μαθήτρια στο δημοτικό όπου διδάσκει
10:08 - 25/05/2023
Το δημοτικό σχολείο στην Ηρακλειά των Κυκλάδων δεν σφύζει από ζωντάνια, παιδικές φωνές, παιχνίδια και μαθητικά πηγαδάκια.Το δημοτικό σχολείο στην Ηρακλειά των Κυκλάδων δεν σφύζει από ζωντάνια, παιδικές φωνές, παιχνίδια και μαθητικά πηγαδάκια.Στο σχολείο υπάρχει μια μόνο μαθήτρια, η Ναταλία, η οποία μάλιστα είναι η κόρη της δασκάλας. Έτσι μητέρα και κόρη καθημερινά διανύουν πέντε χιλιόμετρα, με τα πόδια τις περισσότερες φορές, για να πάνε από το σπίτι τους στο σχολείο, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δασκάλα στην Ηρακλειά έχει την κόρη της μοναδική μαθήτρια στο δημοτικό όπου διδάσκει
Το δημοτικό σχολείο στην Ηρακλειά των Κυκλάδων δεν σφύζει από ζωντάνια, παιδικές φωνές, παιχνίδια και μαθητικά πηγαδάκια. Στο σχολείο υπάρχει μια μόνο μαθήτρια, η Ναταλία...
Διαβάστε το στο ZouglaΣχολείο στην Ηρακλειά: Δασκάλα έχει την κόρη της μοναδική μαθήτρια στο δημοτικό όπου διδάσκει
Το δημοτικό σχολείο στην Ηρακλειά έχει πλέον μόνο μία μαθήτρια.
Διαβάστε το στο tanea.grΔασκάλα δημοτικού στην Ηρακλειά έχει μία και μοναδική μαθήτρια… την κόρη της
Μία και μοναδική μαθήτρια την κόρη της, Ναταλία έχει στο δημοτικό σχολείο στην Ηρακλειά των Κυκλάδων η εκπαιδευτικός Κατερίνα Βανταράκη. Όπως δε αποκαλύπτει καθημερινά για να βρεθούν στην αίθουσα διανύουν 5 χιλιόμετρα. «Είναι η μοναδική μαθήτρια που έχω, καθώς το νησί δεν έχει άλλα παιδιά στο δημοτικό» «Όλη τη χρονιά είμαστε μόνες στο σχολείο με την κόρη μου. Είναι η μοναδική μαθήτρια που έχω, καθώς το νησί δεν έχει άλλα παιδιά στο δημοτικό», επισημαίνει στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο η εκπαιδευτικός Κατερίνα Βανταράκη. Όπως δε εκμυστηρεύεται πως ακόμα και για την ίδια, είναι λίγο περίεργο «πηγαίνουμε στο σχολείο, πέντε χιλιόμετρα με τα πόδια, μόνο και μόνο για να κάνουμε μάθημα οι δ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔασκάλα στην Ηρακλειά έχει την κόρη της μοναδική μαθήτρια στο δημοτικό όπου διδάσκει
Το δημοτικό σχολείο στην Ηρακλειά των Κυκλάδων δεν σφύζει από ζωντάνια, παιδικές φωνές, παιχνίδια και μαθητικά πηγαδάκια. Στο σχολείο υπάρχει μια μόνο μαθήτρια, η Ναταλία, η οποία μάλιστα είναι η…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr