Survivo All Star – Καρολίνα: «Έρωτας με την πρώτη ματιά με τον Μάριο»
13:22 - 23/05/2023
Για την εμπειρία που βίωσε για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο και το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, μίλησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Κωνσταντίνο Μίχο.Για την εμπειρία που βίωσε για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο και το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, μίλησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Κωνσταντίνο Μίχο.H Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα έλεγα πως μου έχει λείψει αρκετά το Survivo All Star. Αγωνιστική ήμουν αλλά […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καρολίνα Καλύβα: Έρωτας με την πρώτη ματιά με τον Μάριο Πρίαμο – «Ήταν αμοιβαίο»
Για τον έρωτα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη που φούντωσε μέσα στο Survivor All Star και πρόσφερε καυτά πλάνα στους τηλεθεατές μίλησε η Καρολίνα Καλύβα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο. Η πρώην παίκτρια παραδέχθηκε πως της έχει λείψει το παιχνίδι και σημείωσε ότι: «Αγωνιστική ήμουν αλλά το αφήσαμε αυτό και την πατήσαμε!». Στην συνέχεια εξήγησε πως οι πεσμένες αγωνιστικές της επιδόσεις οφείλονταν στο γεγονός: «Πήγε το μυαλό μου αλλού… Έτυχε! Και άμα σου τύχει, μη σου τύχει». Πού είχε πάει το μυαλό της; Μα φυσικά στον Μάριο Πρίαμο με τον οποίο εξομολογήθηκε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Βλέπω τον Μάριο, με βλέπει, κοιτιόμαστε και κάτι συμβαί
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr