Survivo All Star – Καρολίνα: «Έρωτας με την πρώτη ματιά με τον Μάριο»

13:22 - 23/05/2023

Για την εμπειρία που βίωσε για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο και το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, μίλησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Κωνσταντίνο Μίχο.Για την εμπειρία που βίωσε για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο και το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, μίλησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Κωνσταντίνο Μίχο.H Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα έλεγα πως μου έχει λείψει αρκετά το Survivo All Star. Αγωνιστική ήμουν αλλά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρολίνα Καλύβα: Έρωτας με την πρώτη ματιά με τον Μάριο Πρίαμο – «Ήταν αμοιβαίο»

Για τον έρωτα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη που φούντωσε μέσα στο Survivor All Star και πρόσφερε καυτά πλάνα στους τηλεθεατές μίλησε η Καρολίνα Καλύβα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο. Η πρώην παίκτρια παραδέχθηκε πως της έχει λείψει το παιχνίδι και σημείωσε ότι: «Αγωνιστική ήμουν αλλά το αφήσαμε αυτό και την πατήσαμε!». Στην συνέχεια εξήγησε πως οι πεσμένες αγωνιστικές της επιδόσεις οφείλονταν στο γεγονός: «Πήγε το μυαλό μου αλλού… Έτυχε! Και άμα σου τύχει, μη σου τύχει». Πού είχε πάει το μυαλό της; Μα φυσικά στον Μάριο Πρίαμο με τον οποίο εξομολογήθηκε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Βλέπω τον Μάριο, με βλέπει, κοιτιόμαστε και κάτι συμβαί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει