Νικολέτα Ράλλη: Πήγα σε ψυχίατρο και πήρα φαρμακευτική αγωγή μετά τη γέννα – Έλεγα «γιατί Θεέ μου» και έκλαιγα

18:28 - 20/05/2023

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2, το απόγευμα του Σαββάτου, και – μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην περίοδο που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2, το απόγευμα του Σαββάτου, και – μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην περίοδο που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέτα Ράλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως το χειρότερο κομμάτι είναι η γέννα, το μαιευτήριο. Παιδιά, τι να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικολέττα Ράλλη: Πήγα στον ψυχίατρο και ακολούθησα φαρμακευτική αγωγή

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Νικολέττα Ράλλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη. Τη Τζένη Θεωνά συνάντησε η Νικολέττα Ράλλη στις “Μαμά-δες” όπου και μίλησε για την δύσκολη για την ίδια περίοδο μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού στον κόσμο. “Νομίζω πως το χειρότερο κομμάτι είναι η γέννα, το μαιευτήριο. Παιδιά, τι να σας πω; Μιλάμε ... Περισσότερα To άρθρο Νικολέττα Ράλλη: Πήγα στον ψυχίατρο και ακολούθησα φαρμακευτική αγωγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει