Νικολέτα Ράλλη: Πήγα σε ψυχίατρο και πήρα φαρμακευτική αγωγή μετά τη γέννα – Έλεγα «γιατί Θεέ μου» και έκλαιγα
18:28 - 20/05/2023
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2, το απόγευμα του Σαββάτου, και – μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην περίοδο που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2, το απόγευμα του Σαββάτου, και – μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην περίοδο που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέτα Ράλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως το χειρότερο κομμάτι είναι η γέννα, το μαιευτήριο. Παιδιά, τι να […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικολέττα Ράλλη: Πήγα στον ψυχίατρο και ακολούθησα φαρμακευτική αγωγή
Όλα όσα εξομολογήθηκε η Νικολέττα Ράλλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη. Τη Τζένη Θεωνά συνάντησε η Νικολέττα Ράλλη στις “Μαμά-δες” όπου και μίλησε για την δύσκολη για την ίδια περίοδο μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού στον κόσμο. “Νομίζω πως το χειρότερο κομμάτι είναι η γέννα, το μαιευτήριο. Παιδιά, τι να σας πω; Μιλάμε ... Περισσότερα
To άρθρο Νικολέττα Ράλλη: Πήγα στον ψυχίατρο και ακολούθησα φαρμακευτική αγωγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit