Τάρτα με σφολιάτα, ανθότυρο και ντοματίνια
13:10 - 19/05/2023
Ανθότυρο, φέτα, ντοματίνια και θυμάρι: Αγαπημένες ελληνικές γεύσεις ενώνονται σε μια αλμυρή τάρτα, που τρώγεται κάθε στιγμή της μέρας.Ανθότυρο, φέτα, ντοματίνια και θυμάρι: Αγαπημένες ελληνικές γεύσεις ενώνονται σε μια αλμυρή τάρτα, που τρώγεται κάθε στιγμή της μέρας.Για την αλμυρή τάρτα 1 φύλλο σφολιάτας 500 γρ. ανθότυρο 100 γρ. σκληρή φέτα, τριμμένη 1 κ.γ. πιπέρι, χοντροτριμμένο 6 κλωναράκια φρέσκου θυμαριού (παίρνουμε μόνο τα φύλλα) 400 γρ. ντοματίνια 50 γρ. ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για την αλμυρή […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr