Σοκαρισμένη η Λίτσα Διαμάντη: Μαθαίνει από τον δημοσιογράφο ότι πέθανε ο Στήβ Κακέτσης – «Σοβαρά;»  

12:16 - 19/05/2023

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της ο Θάνος Βάγιος από το Πρωινό, πληροφορήθηκε για τον θάνατο του επιχειρηματία, Στηβ Κακέτση, από τον δημοσιογράφο, η Λίτσα Διαμάντη.Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της ο Θάνος Βάγιος από το Πρωινό, πληροφορήθηκε για τον θάνατο του επιχειρηματία, Στηβ Κακέτση, από τον δημοσιογράφο, η Λίτσα Διαμάντη.«Ααα! Σοβαρά; Συλλυπητήρια θερμά!», αναφώνησε έκπληκτη η Λίτσα Διαμάντη.  «Είχα συνεργαστεί μαζί του πολλές σεζόν.  Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί του, ήταν λεβέντης! Τον είχα γνωρίσει στην Αμερική, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκπληκτη η Λίτσα Διαμάντη όταν έμαθε για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση: «Ήταν λεβέντης!»

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε την Πέμπτη (18/05) από τη ζωή ο γνωστός σε όλους επιχειρηματίας, Στηβ Κακέτσης. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, τους οικείους του και όσους βρίσκονταν κοντά του. Η Λίτσα Διαμάντη έμαθε μάλιστα από τον δημοσιογράφο του «Πρωινού», Θάνο Βάγιο για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση και […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει