Κατερίνα Γερονικολού: «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, το έχω αφήσει στον Θεό»
11:50 - 19/05/2023
Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσαν συνέντευξη και αναφέρθηκαν στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που σκηνοθετεί ο ηθοποιός και στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του.
Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσαν συνέντευξη και αναφέρθηκαν στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που σκηνοθετεί ο ηθοποιός και στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Πρώτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ανέφερε: «Είναι ευχάριστο να τη σκηνοθετώ. Καταλαβαίνει πολύ εύκολα και άμεσα τι θέλω. Μπορούμε κι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γερονικολού: «Το έχω αφήσει στο Θεό το αν θα γίνω μητέρα»
Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκαν στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που σκηνοθετεί ο ηθοποιός και στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Πρώτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε και ανέφερε: «Είναι ευχάριστο να τη σκηνοθετώ. Καταλαβαίνει πολύ εύκολα και άμεσα τι θέλω. Μπορούμε κι επικοινωνούμε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Γερονικολού: “Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, το έχω αφήσει στον Θεό”
Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έδωσαν κοινή συνέντευξη μιλώντας για την προσωπική τους ζωή με αφορμή την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που σκηνοθετεί ο ηθοποιός και στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Το αγαπημένο καλλιτεχνικό ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια που έχουν επιλέξει να συμβιώνουν και να μοιράζονται την ζωή τους. Μιλώντας στο «Mega […]
The post Κατερίνα Γερονικολού: “Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, το έχω αφήσει στον Θεό” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΚατερίνα Γερονικολού: "Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, το έχω αφήσει στον Θεό"
"Δεν μου λείπει ο γάμος, δεν νιώθω ότι θα με ολοκληρώσει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr