Κατερίνα Γερονικολού: «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, το έχω αφήσει στον Θεό»

11:50 - 19/05/2023

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσαν συνέντευξη και αναφέρθηκαν στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που σκηνοθετεί ο ηθοποιός και στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσαν συνέντευξη και αναφέρθηκαν στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που σκηνοθετεί ο ηθοποιός και στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Πρώτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ανέφερε: «Είναι ευχάριστο να τη σκηνοθετώ. Καταλαβαίνει πολύ εύκολα και άμεσα τι θέλω. Μπορούμε κι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Γερονικολού: «Το έχω αφήσει στο Θεό το αν θα γίνω μητέρα»

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκαν στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που σκηνοθετεί ο ηθοποιός και στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Πρώτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε και ανέφερε: «Είναι ευχάριστο να τη σκηνοθετώ. Καταλαβαίνει πολύ εύκολα και άμεσα τι θέλω. Μπορούμε κι επικοινωνούμε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Γερονικολού: “Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, το έχω αφήσει στον Θεό”

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έδωσαν κοινή συνέντευξη μιλώντας για την προσωπική τους ζωή με αφορμή την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που σκηνοθετεί ο ηθοποιός και στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Το αγαπημένο καλλιτεχνικό ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια που έχουν επιλέξει να συμβιώνουν και να μοιράζονται την ζωή τους. Μιλώντας στο «Mega […] The post Κατερίνα Γερονικολού: “Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, το έχω αφήσει στον Θεό” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Κατερίνα Γερονικολού: "Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, το έχω αφήσει στον Θεό"

"Δεν μου λείπει ο γάμος, δεν νιώθω ότι θα με ολοκληρώσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει