Τρεις συμβουλές για όταν μαγειρεύετε με παρμεζάνα
08:52 - 18/05/2023
Η παρμεζάνα είναι ένα κλαστικό ιταλικό τυρί που παρασκευάζεται εδώ και αιώνες και δεν είναι περίεργο που εξακολουθεί να αποτελεί βασικό συστατικό στις κουζίνες όλου του κόσμου. Παράγεται από αγελαδινό γάλα και έχει έντονο, μεθυστικό άρωμα που μπορεί να βελτιώσει κάθε πιάτο, από ζυμαρικά μέχρι ριζότο και σούπες. Για ένα άκρως γευστικό αποτέλεσμα, ωστόσο, υπάρχουν κάποια μυστικά που, σύμφωνα με το tastingtable.com, πρέπει να γνωρίζετε όταν μαγειρεύετε με αυτό το τόσο ιδιαίτερο τυρί. Χρησιμοποιήστε φρέσκια παρμεζάνα για καλύτερη γεύση Η φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα μπορεί να θεωρηθεί ο βασιλιάς όλων των τυριών, ενώ είναι και πολύ καλύτερη από την προ-τριμμένη για διάφορους λόγους. Πρώτον, υπάρχε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr