Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών ο Άλμπερτ Μπουρλά

23:54 - 17/05/2023

Λόγω της πολυετής προσφοράς του στο χώρο της υγείας και στον τομέα της έρευνας

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε επίτιμη διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών θα αναγορευτεί η Πατρινή συγγραφέας Αθηνά Κακούρη

Σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών θα αναγορευτεί η πατρινή συγγραφέας Αθηνά Κακούρη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Επίτιμος Διδάκτορας των Τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών αναγορεύθηκε ο Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά

Επίτιμος Διδάκτορας των Τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών αναγορεύθηκε ο Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Inc. Στην κατάμεστη Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» του Πανεπιστημίου Πατρών αναγορεύθηκε Επίτιμος Διδάκτορας των Τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακευτικής, ο Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Inc. Σύμφωνα με τις αποφάσεις των […] Επίτιμος Διδάκτορας των Τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών αναγορεύθηκε ο Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί