Σαρμπέλ: Δεν μου κανόνισαν ούτε ταξί για να πάω στο σπίτι μου, όταν γύρισα από τη Eurovision

11:32 - 14/05/2023

Ο Σαρμπέλ σχολίασε μιλώντας στο OPEN την εμφάνιση του Victor Vernicos στην φετινή Eurovision, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό. Ο Σαρμπέλ σχολίασε μιλώντας στο OPEN την εμφάνιση του Victor Vernicos στην φετινή Eurovision, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό. «Δεν ήταν σωστή επιλογή. Ήταν καλός σε αυτό που κάνει αλλά δεν ήταν για Eurovision. Θα έπρεπε να είναι ανεβαστικό, έθνικ» σχολίασε μεταξύ άλλων. Αναφερόμενος στην δική του εμπειρία την Eurovison […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαρμπέλ: Δεν μου κανόνισαν ούτε ταξί για να πάω στο σπίτι μου, όταν γύρισα από τη Eurovision

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σαρμπέλ για τη συμμετοχή του στη Eurovision: «Από την ΕΡΤ δεν μου κανόνισαν ούτε ταξί για να πάω στο σπίτι μου, όταν γύρισα»

Τον χθεσινό τελικό της Eurovision σχολίασε στο Open Weekend ο Σαρμπέλ. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής τόνισε ότι για καμία άλλη ελληνική συμμετοχή δεν υπήρξε αντίστοιχη ανακοίνωση από την ΕΡΤ ενώ αποκάλυψε «Δεν θυμάμαι καμία προηγούμενη ελληνική συμμετοχή να έχει τέτοια ανακοίνωση. Δεν θυμάμαι, μπορεί να κάνω και λάθος. Όλοι όσοι συμμετέχουν στην Eurovision και δεν τα […] The post Σαρμπέλ για τη συμμετοχή του στη Eurovision: «Από την ΕΡΤ δεν μου κανόνισαν ούτε ταξί για να πάω στο σπίτι μου, όταν γύρισα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει