Νίκος Μουτσινάς για Ελένη Μενεγάκη: «Θα ήθελα την περιουσία της. Άσε την μύτη καλέ, τι να την κάνεις;»
16:48 - 12/05/2023
Το απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή «Ελένη» για τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Ιωάννης Λύρα, ο οποίος ανέφερε σε συνέντευξή του ότι τού ζητούν να τους φτιάξει μύτη όπως αυτή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι. Το απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή «Ελένη» για τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Ιωάννης Λύρα, ο οποίος ανέφερε σε συνέντευξή του ότι τού ζητούν να τους φτιάξει μύτη όπως αυτή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι. Κατά την διάρκεια του βίντεο, είπε αρχικά ο παρουσιαστής: «Κούκλα είναι. Εγώ θα ήθελα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: Εγώ θα ήθελα την περιουσία της Ελένης Μενεγάκη
Τη μύτη της Ελένης Μενεγάκη ζητούν αρκετές γυναίκες οι οποίες απευθύνονται σε πλαστικό χειρουργό με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της παρουσιάστριας να θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλές. Απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε ο πλαστικός χειρουργός, Ιωάννης Λύρας και στην οποία αναφέρθηκε στη μύτη της Ελένης Μενεγάκη «έπαιξε» στην εκπομπή «Ελένη» με την παρουσιάστρια του Mega να ξαφνιάζεται. Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε και στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει μεταξύ άλλων πως αν είχε τη δυνατότητα να κάνει copy paste κάτι που να έχει σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, αυτό δεν θα ήταν η μύτη της αλλά η… περιουσία της. «Κούκλα είναι. Εγώ θα ήθελα την περ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Μουτσινάς για Ελένη Μενεγάκη: «Αν διαλέξετε κάτι από εκείνη, διαλέξτε την περιουσία και την καριέρα της»
Ο Νίκος Μουτσινάς πρόβαλε μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» το απόσπασμα όπου γνωστός πλαστικός χειρουργός ανέφερε
To άρθρο Νίκος Μουτσινάς για Ελένη Μενεγάκη: «Αν διαλέξετε κάτι από εκείνη, διαλέξτε την περιουσία και την καριέρα της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Μουτσινάς για Ελένη Μενεγάκη: «Θα ήθελα την καριέρα και την περιουσία της»
«Παιδιά εγώ δεν έχω καθίσει ποτέ να δω ένα ένα τα χαρακτηριστικά γιατί είναι κούκλα και δεν με ενδιαφέρει»
Διαβάστε το στο news.grΝίκος Μουτσινάς: “Θα ήθελα την περιουσία της Ελένης Μενεγάκη”
Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στο “Καλό Μεσημεράκι¨ το απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή “Ελένη” με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Ιωάννης Λύρα, ο οποίος ανέφερε ότι του ζητούν να τους φτιάξει μύτη όπως αυτή της Ελένης Μενεγάκη. “Κούκλα είναι. Εγώ θα ήθελα την περιουσίας της Ελένης… Κοστίζει. Έχει ωραία μύτη; Όχι, είναι ωραία η Ελένη. Παιδιά […]
The post Νίκος Μουτσινάς: “Θα ήθελα την περιουσία της Ελένης Μενεγάκη” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr