Φτερούγες κοτόπουλου με σκόρδο και παρμεζάνα
11:16 - 12/05/2023
Υλικά 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου 1 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ 3 κ. γλ. αλάτι 1 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη 1 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 1/2 φλιτζάνι (1 μπαστούνι) ανάλατο βούτυρο 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα ταψί ή δίσκο στρωμένο με χαρτί κουζίνας. Σκουπίστε το κοτόπουλο με επιπλέον χαρτί κουζίνας. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη σκόνη σκόρδου και το μαύρο πιπέρι. Πασπαλίστε ομοιόμορφα τις φτερούγες κοτόπουλου με το καρύκευμα. Στρώστε ένα άλλο ταψί με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε μια συρμάτινη σχάρα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ