Τουρκία: Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατηγορεί τη Ρωσία για ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές

23:44 - 11/05/2023

Λίγες ώρες αφότου ένας άλλος διεκδικητής της προεδρίας, ο Μουαρέμ Ιντζέ, απέσυρε την υποψηφιότητά του

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόμβες Κιλιτσντάρογλου: «Έχουμε ξεκάθαρες αποδείξεις ότι η Ρωσία αναμίχθηκε στις εκλογές μας»

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έριξε νέες βόμβες κατά της Ρωσίας δυο μέρες πριν τις εκλογές στην Τουρκία, καθώς είπε ότι το κόμμα του διαθέτει ξεκάθαρες αποδείξεις για την ανάμιξη του Κρεμλίνου στη μάχη της κάλπης. Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είχε κατηγορήσει δημόσια τη Ρωσία χθες (11.5.2023) μέσω ανάρτησής του στο Τwitter ότι «ανακατεύτηκε» στις εκλογές της γειτονικής ... Περισσότερα To άρθρο Βόμβες Κιλιτσντάρογλου: «Έχουμε ξεκάθαρες αποδείξεις ότι η Ρωσία αναμίχθηκε στις εκλογές μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί