Ο Τσακαλώτος απαντά στη δήλωση Μητσοτάκη ότι είναι μαρξιστής με την… σκούπα του Χάρι Πότερ
12:32 - 09/05/2023
Την δική του απάντηση έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είναι μαρξιστής στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, ο οποίος επικαλέστηκε μαγική σκούπα του Χάρι Πότερ.Την δική του απάντηση έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είναι μαρξιστής στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, ο οποίος επικαλέστηκε μαγική σκούπα του Χάρι Πότερ. «Όχι μόνο είμαι μαρξιστής αλλά ζω σε καλύβα με μαύρη γάτα, δεκάδες βότανα και μια σκούπα (Nimbus 2000) [σκούπα του Χάρι Πότερ] που οργώνω […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εκλογές 2023 – Ο Τσακαλώτος απαντά στον Μητσοτάκη για το «μαρξιστής»: «Ζω σε καλύβα με μια μαύρη γάτα»
Τη δική του απάντηση έδωσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τρίτης (9.5.2023) ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε. Στη συνέντευξη ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Σκεφτόμουν και για τον κ. Τσακαλώτο και τον κ. ... Περισσότερα
To άρθρο Εκλογές 2023 – Ο Τσακαλώτος απαντά στον Μητσοτάκη για το «μαρξιστής»: «Ζω σε καλύβα με μια μαύρη γάτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤσακαλώτος: Πώς απάντησε στον Μητσοτάκη για το «μαρξιστής» – Η αναφορά στον Χάρι Πότερ
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν άφησε ασχολίαστο το «μαρξιστής οικονομολόγος» του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Διαβάστε το στο in.grΤσακαλώτος σε Μητσοτάκη: Είμαι μαρξιστής και ζω σε καλύβα αλλά το γνωρίζει από το Predator
Επιστρατεύοντας το πνευματώδες χιούμορ του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε ξεκάθαρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. “Πληρωμένη” απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, το πρωί της Δευτέρας, από το facebook. Θέλοντας να τοποθετηθεί σ’ αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός (ο Τσακαλώτος είναι μαρξιστής) ο πρώην Υπουργός Οικονομικών τόνισε: “Όχι μόνο είμαι μαρξιστής αλλά ζω σε μια […]
The post Τσακαλώτος σε Μητσοτάκη: Είμαι μαρξιστής και ζω σε καλύβα αλλά το γνωρίζει από το Predator appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr