Ο Τσακαλώτος απαντά στη δήλωση Μητσοτάκη ότι είναι μαρξιστής με την… σκούπα του Χάρι Πότερ

12:32 - 09/05/2023

Την δική του απάντηση έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είναι μαρξιστής στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, ο οποίος επικαλέστηκε μαγική σκούπα του Χάρι Πότερ.Την δική του απάντηση έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι είναι μαρξιστής στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, ο οποίος επικαλέστηκε μαγική σκούπα του Χάρι Πότερ. «Όχι μόνο είμαι μαρξιστής αλλά ζω σε καλύβα με μαύρη γάτα, δεκάδες βότανα και μια σκούπα (Nimbus 2000)  [σκούπα του Χάρι Πότερ] που οργώνω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές 2023 – Ο Τσακαλώτος απαντά στον Μητσοτάκη για το «μαρξιστής»: «Ζω σε καλύβα με μια μαύρη γάτα»

Τη δική του απάντηση έδωσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τρίτης (9.5.2023) ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε. Στη συνέντευξη ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Σκεφτόμουν και για τον κ. Τσακαλώτο και τον κ. ... Περισσότερα To άρθρο Εκλογές 2023 – Ο Τσακαλώτος απαντά στον Μητσοτάκη για το «μαρξιστής»: «Ζω σε καλύβα με μια μαύρη γάτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τσακαλώτος: Πώς απάντησε στον Μητσοτάκη για το «μαρξιστής» – Η αναφορά στον Χάρι Πότερ

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν άφησε ασχολίαστο το «μαρξιστής οικονομολόγος» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε το στο in.gr

Τσακαλώτος σε Μητσοτάκη: Είμαι μαρξιστής και ζω σε καλύβα αλλά το γνωρίζει από το Predator

Επιστρατεύοντας το πνευματώδες χιούμορ του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε ξεκάθαρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. “Πληρωμένη” απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, το πρωί της Δευτέρας, από το facebook. Θέλοντας να τοποθετηθεί σ’ αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός (ο Τσακαλώτος είναι μαρξιστής) ο πρώην Υπουργός Οικονομικών τόνισε: “Όχι μόνο είμαι μαρξιστής αλλά ζω σε μια […] The post Τσακαλώτος σε Μητσοτάκη: Είμαι μαρξιστής και ζω σε καλύβα αλλά το γνωρίζει από το Predator appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει