Αποκάλυψη Γιώργου Παπαδάκη: Η «κρυφή» διάρρηξη στο σπίτι του και η «σχέση» με την δολοφονία της Καρολάιν

09:20 - 09/05/2023

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης αμέσως μετά την συνομιλία που είχαν με τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, συνήγορο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σχετικά με τις ανατροπές που ήδη άρχισαν να παρουσιάζονται στο Εφετείο.Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης αμέσως μετά την συνομιλία που είχαν με τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, συνήγορο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σχετικά με τις ανατροπές που ήδη άρχισαν να παρουσιάζονται στο Εφετείο.Όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, «Την ίδια περίοδο είχα μια προσωπική περιπέτεια στο σπίτι μου, που την έχω κρατήσει κρυφή. Θα το πω πρώτη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη: Η διάρρηξη στο σπίτι του και η σύνδεση με την δολοφονία της Καρολάιν (vid)

Η περιπέτεια του Γιώργου Παπαδάκη που συνδέθηκε με την δολοφονία της Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Γιώργος Παπαδάκης: Η “κρυφή” διάρρηξη στο σπίτι του και η “σχέση” με την δολοφονία της Καρολάιν

Αμέσως μετά από την συνομιλία του με τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, συνήγορο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σχετικά με τις ανατροπές που ήδη άρχισαν να παρουσιάζονται στο Εφετείο, σύμφωνα με τον δικηγόρο, σε σχέση με τα δεδομένα του πρωτόδικου δικαστηρίου, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» προέβη σε μια διπλή αποκάλυψη. Όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, «Την ίδια […] The post Γιώργος Παπαδάκης: Η “κρυφή” διάρρηξη στο σπίτι του και η “σχέση” με την δολοφονία της Καρολάιν appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Η “κρυφή” διάρρηξη στο σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη και η “σχέση” με την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά!

Αμέσως μετά από την συνομιλία του με τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, συνήγορο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σχετικά με τις ανατροπές που ήδη άρχισαν να παρουσιάζονται στο Εφετείο, σύμφωνα με τον δικηγόρο, σε σχέση με τα δεδομένα του πρωτόδικου δικαστηρίου, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» προέβη σε μια διπλή αποκάλυψη. Όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, «Την ίδια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει