Τζιτζικώστας: 140 εκατομμύρια ευρώ έφεραν στη χώρα μας τα γυρίσματα κινηματογραφικών παραγωγών

17:02 - 08/05/2023

Στον παγκόσμιο χάρτη των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών βρίσκεται για τα καλά πλέον η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία, με σημαντικά πολλαπλασιαστικά οφέλη για την περιοχή. Αυτό ανέφερε στο περιθώριο συνέντευξης τύπου, που δόθηκε για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Επταπυργίου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. «Έχουμε ήδη 140 εκατομμύρια ευρώ σε έσοδα, μόνο από ... Περισσότερα To άρθρο Τζιτζικώστας: 140 εκατομμύρια ευρώ έφεραν στη χώρα μας τα γυρίσματα κινηματογραφικών παραγωγών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζιτζικώστας: 147 εκατομμύρια ευρώ έσοδα έφεραν οι κινηματογραφικές παραγωγές στην Κ. Μακεδονία

Τζιτζικώστας: 147 εκατομμύρια ευρώ έσοδα έφεραν οι κινηματογραφικές παραγωγές στην Κ. Μακεδονία vdounis Mon, 08/05/2023 - 17:20

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Απ. Τζιτζικώστας: 140 εκατ. ευρώ έσοδα, έφεραν οι κινηματογραφικές παραγωγές

Στον παγκόσμιο χάρτη των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών βρίσκεται ...για τα καλά πλέον η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία, με σημαντικά πολλαπλασιαστικά οφέλη για την περιοχή, όπως ανέφερε στο περιθώριο συνέντευξης τύπου που δόθηκε για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Επταπυργίου, [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Καμπανάκι» από το ECDC σε όλη την Ευρώπη για δύο βακτήρια που εξαπλώνονται και είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά

«Ναι» επί της αρχής από το Ισραήλ σε συμφωνία εκεχειρίας με την Χεζμπολάχ - «Αγκάθι» οι ακροδεξιοί Υπουργοί

Ο Βινίσιους βγήκε νοκ-άουτ στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου – Η Λίβερπουλ και τα άλλα ματς που χάνει

Η τελευταία συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου - «Όταν κλείσω τα μάτια μου θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη»

Χτύπησε την κόρη του με καλώδια και έριξε μπουνιές σε αστυνομικό στον Βόλο - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Υποχωρεί το τσουχτερό κρύο, ανεβαίνει από αύριο η θερμοκρασία - 22 βαθμοί Κελσίου και βροχές το Σαββατοκύριακο