Μητσοτάκης: Εγώ μιλάω για την Ελλάδα του 2023 και του μέλλοντος και κάποιοι γυρνούν στο 1981 και ασχολούνται με την παρακαταθήκη του Ανδρέα

12:42 - 05/05/2023

Στην Ηλεία βρέθηκε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής (05/05) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο περιοδείας του στις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας και Αχαΐας.Στην Ηλεία βρέθηκε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής (05/05) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο περιοδείας του στις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας και Αχαΐας.Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε ομιλία στα Λεχαινά, όπου μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, λέγοντας τα εξής στον χαιρετισμό του: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης. Είναι μία πρόταση διακυβέρνησης […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει