Ιταλία: «Ξέφυγαν» οι πανηγυρισμοί στη Νάπολη για το πρωτάθλημα – Πυροβολισμοί με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες

11:42 - 05/05/2023

Ένας 26χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Νάπολι, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου του ιταλικού πρωταθλήματος από την ομάδα της πόλης. Σύμφωνα με τη La Repubblica, που επικαλείται πληροφορίες από την αστυνομία, ο 26χρονος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς στο ξέφρενο πάρτι που έστησαν στους δρόμους της πόλης οι οπαδοί της…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί