Στέλιος Ρόκκος για την υγεία του: «Ξεβούλωσα, το προλάβαμε, είναι όλα καλά»
13:12 - 03/05/2023
Ο Στέλιος Ρόκκος, μετά την περιπέτεια με την υγεία του, δηλώνει στο Πρωινό: «Είμαι μια χαρά, καινούριος. Ξεβούλωσα, εντάξει. Το προλάβαμε, είναι όλα καλά. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να κόψω το τσιγάρο, το έκοψα αμέσως».
Ο Στέλιος Ρόκκος, μετά την περιπέτεια με την υγεία του, δηλώνει στο Πρωινό: «Είμαι μια χαρά, καινούριος. Ξεβούλωσα, εντάξει. Το προλάβαμε, είναι όλα καλά. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να κόψω το τσιγάρο, το έκοψα αμέσως». Σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή στις πίστες του Νότη Σφακιανάκη και του Βασίλη Καρρά, ο Στέλιος Ρόκκος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Ρόκκος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του – «Το προλάβαμε, είναι όλα καλά»
Ο Στέλιος Ρόκκος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣτέλιος Ρόκκος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του – «Ξεβούλωσα, το προλάβαμε, είναι όλα καλά»
Τον Στέλιο Ρόκκο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου. Ο γνωστός
To άρθρο Στέλιος Ρόκκος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του – «Ξεβούλωσα, το προλάβαμε, είναι όλα καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ εξομολόγηση του Στέλιου Ρόκκου για την περιπέτεια της υγείας του – «Ξεβούλωσα, το προλάβαμε, είναι όλα καλά»
Τον Στέλιο Ρόκκο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. «Είμαι μια χαρά, καινούριος. Ξεβούλωσα, εντάξει. Το προλάβαμε, είναι όλα καλά. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να κόψω το τσιγάρο, το έκοψα αμέσως», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος […]
Διαβάστε το στο irafina.gr