Στέλιος Ρόκκος για την υγεία του: «Ξεβούλωσα, το προλάβαμε, είναι όλα καλά»

13:12 - 03/05/2023

Ο Στέλιος Ρόκκος, μετά την περιπέτεια με την υγεία του, δηλώνει στο Πρωινό: «Είμαι μια χαρά, καινούριος. Ξεβούλωσα, εντάξει. Το προλάβαμε, είναι όλα καλά. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να κόψω το τσιγάρο, το έκοψα αμέσως». Ο Στέλιος Ρόκκος, μετά την περιπέτεια με την υγεία του, δηλώνει στο Πρωινό: «Είμαι μια χαρά, καινούριος. Ξεβούλωσα, εντάξει. Το προλάβαμε, είναι όλα καλά. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να κόψω το τσιγάρο, το έκοψα αμέσως». Σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή στις πίστες του Νότη Σφακιανάκη και του Βασίλη Καρρά, ο Στέλιος Ρόκκος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Ρόκκος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του – «Το προλάβαμε, είναι όλα καλά»

Ο Στέλιος Ρόκκος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στέλιος Ρόκκος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του – «Ξεβούλωσα, το προλάβαμε, είναι όλα καλά»

Τον Στέλιο Ρόκκο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου. Ο γνωστός To άρθρο Στέλιος Ρόκκος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του – «Ξεβούλωσα, το προλάβαμε, είναι όλα καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η εξομολόγηση του Στέλιου Ρόκκου για την περιπέτεια της υγείας του – «Ξεβούλωσα, το προλάβαμε, είναι όλα καλά»

Τον Στέλιο Ρόκκο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. «Είμαι μια χαρά, καινούριος. Ξεβούλωσα, εντάξει. Το προλάβαμε, είναι όλα καλά. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να κόψω το τσιγάρο, το έκοψα αμέσως», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει