Μειώθηκε κατά 333.000 άτομα ο πληθυσμός της Ελλάδας σύμφωνα με την απογραφή του 2021

21:28 - 21/04/2023

Στα 10.482.487 ανέρχονται οι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας - Τα επίσημα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΛΣΤΑΤ: Μειωμένος κατά 3,11% ο πληθυσμός της Ελλάδας σε σχέση με το 2011

Σήμερα Παρασκευή δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ελληνική Στατιστική Αρχή τα επίσημα στοιχεία της απογραφής του 2021, σύμφωνα με τα οποία ο πληθυσμός της Ελλάδας ανέρχεται, πλέον, στους 10.482.487 κατοίκους. Με βάση, λοιπόν, τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη απογραφή (του 2011) παρατηρείται μια -διόλου ευκαταφρόνητη- μείωση του συνολικού πληθυσμού της χώρας […] ΕΛΣΤΑΤ: Μειωμένος κατά 3,11% ο πληθυσμός της Ελλάδας σε σχέση με το 2011 - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί