Μαρία Αναστασοπούλου: «Η εκπομπή γίνεται με τους όρους του Γιώργου Παπαδάκη – Δεν ξέρω αν θα αναλάβω μόνη μου την εκπομπή»

11:00 - 20/04/2023

Για το «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».Για το «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».«Μου φαίνεται σαν να πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που ξεκίνησα στον ΑΝΤ1. Φέτος ήταν μια δημιουργική χρονιά, πήγαν όλα πολύ καλά. Προσαρμόστηκα στον ΑΝΤ1 και τώρα είμαι σε καλή φάση», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου. «Η εκπομπή γίνεται με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αναστασοπούλου: «Η εκπομπή γίνεται με τους όρους του Γιώργου Παπαδάκη»

«Δεν ξέρω αν θα αναλάβω μόνη μου την εκπομπή, δεν θα μπορούσα να πω κάτι, ακόμα κι αν το ήξερα» απαντά η δημοσιογράφος

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει