Γιαούρτι με ανανά, ακτινίδιο, μάνγκο και σιρόπι τζίντζερ

22:06 - 16/04/2023

Υλικά 700 γρ. γιαούρτι 2 ακτινίδια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο ανανά 1 μάνγκο, ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσια και ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσαγιού γκρανόλα 1 φλ. τσαγιού νερό 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη Φρεσκοκομμένο τζίντζερ, σε φέτες Εκτέλεση Ανακατέψτε το νερό, τη ζάχαρη και το τζίντζερ σε μια μικρή κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν. Σιγοβράστε για 10 λεπτά. Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά και πετάξτε τα κομμάτια τζίντζερ. Μοιράστε το γιαούρτι σε τέσσερα μπολ, προσθέστε από πάνω τα φρούτα και τη γκρανόλα και περιχύστε με το σιρόπι τζίντζερ. Για μια πιο εντυπωσιακή παρουσίαση, τοποθετήστε το γιαούρτι, τα φρούτα, τη γκρανόλα και το σιρόπι σε ψ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Κλειστοί την Πέμπτη από τις 11 το πρωί τρεις σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης

Τον «χρυσώνει» ο Ομπράντοβιτς να μην υπογράψει στον Ολυμπιακό – 30% αύξηση!

Αρνητικός ο πληθωρισμός στα τρόφιμα και τα βασικά είδη διαβίωσης τον Φεβρουάριο

Σοκάρουν οι ιατροδικαστές για τον 3χρονο Άγγελο που σκότωσαν στο ξύλο: Μετακινήθηκαν κομμάτια του εγκεφάλου από τα χτυπήματα

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη γυναίκα του με μαχαίρι και μετά πήδηξε από το μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει

«Πάγο» σε Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός – Νέα σενάρια για Φενέρ και Παναθηναϊκό