Μαγειρίτσα: Θερμίδες και χοληστερίνη σε ένα πιάτο
11:34 - 15/04/2023
Κάθε οικογένεια φτιάχνει διαφορετικά τη μαγειρίτσα, ανάλογα με τη συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά και τις παραδόσεις της. Με λίγο ή πολύ αυγολέμονο, με ή χωρίς ρύζι, με μαρούλια ή/και άλλα χορταρικά, με λίγα ή πολλά αρνίσια εντόσθια, η μαγειρίτσα είναι το κατ’ εξοχήν πιάτο της Ανάστασης. Γιατί καταναλώνεται μετά τη νηστεία, όμως, ... Περισσότερα
To άρθρο Μαγειρίτσα: Θερμίδες και χοληστερίνη σε ένα πιάτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαγειρίτσα – Tips: Πως να μειώσετε θερμίδες και χοληστερίνη σε ένα πιάτο
Tips: Κάθε οικογένεια φτιάχνει διαφορετικά τη μαγειρίτσα, ανάλογα με τη συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά και τις παραδόσεις της. Με λίγο ή πολύ αυγολέμονο, με ή χωρίς ρύζι, με μαρούλια ή/και άλλα χορταρικά, με λίγα ή πολλά αρνίσια εντόσθια, η μαγειρίτσα είναι το κατ’ εξοχήν πιάτο της Ανάστασης. Γιατί καταναλώνεται μετά τη νηστεία, […]
Το άρθρο Μαγειρίτσα – Tips: Πως να μειώσετε θερμίδες και χοληστερίνη σε ένα πιάτο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr