Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Αν δεν αθωωθεί δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα

18:26 - 13/04/2023

«Αυτό που κρατάει την Εύα Καϊλή ψυχολογικά ισχυρή, είναι ότι έχει συνείδηση ότι είναι αθώα και ότι θα δώσει τη μάχη να αποδείξει αυτή την αθωότητά της» δήλωσε ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, λίγο μετά τη δίωρη συνάντηση που είχε μαζί της στις φυλακές του Χάρεν.«Αυτό που κρατάει την Εύα Καϊλή ψυχολογικά ισχυρή, είναι ότι έχει συνείδηση ότι είναι αθώα και ότι θα δώσει τη μάχη να αποδείξει αυτή την αθωότητά της» δήλωσε ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, λίγο μετά τη δίωρη συνάντηση που είχε μαζί της στις φυλακές του Χάρεν.Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Είναι πολύ ευτυχισμένη, βρίσκεται κοντά στην κόρη της

Τα συναισθήματα της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της με «βραχιολάκι» από τις φυλακές του Χάρεν μοιράστηκε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος ήταν μαζί στο αυτοκίνητο που την οδήγησε στο σπίτι της στις Βρυξέλλες. «Η Εύα Καϊλή είναι πολύ ευτυχισμένη. Βρίσκεται κοντά στην κόρη της και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο. Εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλό Πάσχα», ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος. «Ευχαριστώ πολύ με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι και πάλι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου», ήταν τα πρώτα της λόγια στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή της στο σπίτι όπου θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Είναι πολύ ευτυχισμένη, βρίσκεται κοντά στην κόρη της

Σήμερα το μεσημέρι αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης.    Η κ. Καϊλή έφυγε από τις φυλακές του Χάρεν, στο Βέλγιο, όπου βρισκόταν προφυλακισμένη για 4 μήνες, συνοδευόμενη από τον συνήγορο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο.  Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έφτασε στο σπίτι της με ιδιωτικό αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον δικηγόρο της […] Το άρθρο Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Είναι πολύ ευτυχισμένη, βρίσκεται κοντά στην κόρη της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει