ΕΦΕΤ: Προσοχή στο τι θα καταναλώσετε και τι όχι την περίοδο του Πάσχα
16:50 - 10/04/2023
Εν όψει της εορταστικής περιόδου, ο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων), παρέχει χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση προϊόντων αλλά και σωστή αγορά τους, το Πάσχα.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΕΟΔΥ: Προσοχή στην κατανάλωση του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών τις ημέρες του Πάσχα
Καθώς πλησιάζει το Πάσχα και προετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι, θα πρέπει να θυμόμαστε να ακολουθούμε τους παρακάτω κανόνες κατά το χειρισμό των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών, που εκείνες τις μέρες καταναλώνονται περισσότερο, τονίζει ο ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα: Τα αυγά δεν πρέπει να παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου περισσότερο από 2 ώρες. Διατηρήστε […]
Το άρθρο ΕΟΔΥ: Προσοχή στην κατανάλωση του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών τις ημέρες του Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕΦΕΤ: Προσοχή στο τι θα καταναλώσετε και τι όχι την περίοδο του Πάσχα
Εν όψει της εορταστικής περιόδου, ο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων), παρέχει χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση προϊόντων αλλά και σωστή αγορά τους, το Πάσχα. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, την ώρα που η προετοιμασία του παραδοσιακού τραπεζιού του Πάσχα έχει συνδεθεί με αυξημένη κατανάλωση κρέατος, τυριών, αυγών αλλά και γλυκών, όπως τα σοκολατένια αυγά, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜεγάλη προσοχή σε βεγγαλικά και κροτίδες κατά την περίοδο του Πάσχα
Τη μέγιστη προσοχή μικρών και μεγάλων, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, εφιστά το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», και προειδοποιεί για τους κινδύνους της χρήσης κροτίδων και βεγγαλικών. Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως «”Το Χαμόγελο του Παιδιού”, εν όψει Πάσχα, τονίζει ακόμη μια φορά, σε γονείς, κηδεμόνες καθώς και εκπαιδευτικούς, […]
Διαβάστε το στο evros24.grΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο του Πάσχα
Η προετοιμασία παραδοσιακών γευμάτων κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα έχει συνδεθεί με αυξημένη κατανάλωση κρέατος, τυριών, αυγών αλλά και γλυκών, όπως τα σοκολατένια αυγά. Ο προγραμματισμός των αγορών μας, η συνειδητή επιλογή τροφίμων και ο σωστός χειρισμός και αποθήκευσή τους, μας προστατεύει από τροφιμογενή νοσήματα, συμφέρει οικονομικά και βοηθά στην αποφυγή της σπατάλης […]
Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr