Βανδή: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου – Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου»

15:36 - 08/04/2023

Για τις αλλαγές στην ζωή της και την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».Για τις αλλαγές στην ζωή της και την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».«Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στην ζωή μας. Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου, τα βράδια δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα

«Αισθάνομαι παιδί, γυναίκα, τόσα πολλά πράγματα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Είναι το λιμάνι μου – Δεν με αφορά τι λένε»

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τα σχόλια που δέχονται και τις αλλαγές στη ζωή της.

Διαβάστε το στο in.gr

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου

Η Δέσποινα Βανδή άνοιξε την καρδιά της και μίλησε χωρίς περιστροφές για τον έρωτα που βιώνει και τα στερεότυπα που πρέπει να καταρρεύσουν.Η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης συνάντησαν την Δέσποινα Βανδή στο καμαρίνι της στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται μαζί με το συγκρότημα Melisses. Η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε στις ερωτήσεις τους σχετικά με την ζωή της δίπλα στον Βασίλη Μπισμπίκη και τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της και την καθημερινότητά της. Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε αρχικά στο δικαίωμα που έχει ο καθένας για να πραγματοποιήσει τα θέλω του: «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει restart στη ζωή του, όποτε θέλει. Αυτή η μεταστροφή, επαγγελματικά, έρχεται γύρω στα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει