Πώς να βοηθήσουμε το παιδί να καταλάβει το νόημα της Μεγάλης Εβδομάδας

17:02 - 06/04/2023

Η θρησκεία είναι ένα περίπλοκο ζήτημα. Μπορεί το μάθημα των Θρησκευτικών να υπάρχει στα σχολεία από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, όμως πολλά παιδιά δυσκολεύονται να κατανοήσουν μερικά θρησκευτικά έθιμα αλλά και θρησκευτικές παραδόσεις. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να κατανοήσουν όλα όσα διαδραματίζονται τη Μεγάλη Εβδομάδα, γι’ αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε τη σημασία της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πώς να βοηθήσουμε το παιδί να καταλάβει το νόημα της Μεγάλης Εβδομάδας

Η θρησκεία είναι ένα περίπλοκο ζήτημα. Μπορεί το μάθημα των Θρησκευτικών να υπάρχει στα σχολεία από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, όμως πολλά παιδιά δυσκολεύονται να κατανοήσουν μερικά θρησκευτικά έθιμα αλλά και θρησκευτικές παραδόσεις. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να κατανοήσουν όλα όσα διαδραματίζονται τη Μεγάλη Εβδομάδα, γι’ αυτό προσπαθούμε...

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Πως θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ του Δήμου Μαραθώνα τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Μαραθώνα σχετικά με την λειτουργία των ΚΔΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι τα ΚΔΑΠ του Δήμου Μαραθώνος θα λειτουργήσουν από Μεγάλη Δευτέρα έως και Μεγάλη Τετάρτη σε πρωινό ωράριο 9:00-13:00. Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα με υγεία!

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή για το θάνατο της Βέφας Αλεξιάδου «Κάποια στιγμή μου είχε πει “τι να την κάνω τη ζωή;”»

Οι πιο αποτελεσματικές προτάσεις για τη διατήρηση ενός υγιούς συκωτιού

Βούλα Πατουλίδου: «Τον άντρα μου τον αγάπησα αμέσως γιατί με έμαθε να γελάω, η μητέρα μου δεν τον ήθελε»

Ναρκισσιστές: 7 ύπουλοι τρόποι που χρησιμοποιούν για να ελέγξουν το μυαλό σου

Ελευθερία Πάλλα: Ποια είναι η μεγάλη κόρη των Μαρκόπουλων στον Άγιο Έρωτα; Οι σπουδές στο Λονδίνο και η εμφάνιση στην κορεάτικη τηλεόραση

5 πρωινές συνήθειες που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους