«Το τρομοκρατικό κράτος της Ουκρανίας δολοφόνησε τον μπλόγκερ» λέει ο πρόεδρος της ρωσικής Βουλής

09:44 - 04/04/2023

Πράξη τρομοκρατίας οργανωμένη από την Ουκρανία θεωρεί ο πρόεδρος της βουλής της Ρωσίας το φόνο του μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκ στη Αγία Πετρούπολη. Ο Βιατσεσλάβ Βολόντιν δήλωσε σήμερα πως δυτικοι ηγέτες έχουν αίμα στα χέρια τους επειδή υποστηρίζουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και πως αυτή η υποστήριξη έχει οδηγήσει στη δημιουργία ενός «τρομοκρατικού κράτους» ... Περισσότερα To άρθρο «Το τρομοκρατικό κράτος της Ουκρανίας δολοφόνησε τον μπλόγκερ» λέει ο πρόεδρος της ρωσικής Βουλής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

WSJ: Οι στόχοι που μπορεί να χτυπήσει η Ουκρανία μέσα στη Ρωσία με τους πυραύλους ATACMS και Storm Shadow

Μίλτος Πασχαλίδης: Έχω πιάσει τον εαυτό μου να αισθάνεται ότι θα ήθελα να νιώθουν ότι είμαι αντάξιός τους

«Μόνο με όπλα έχει ασχοληθεί, όχι ναρκωτικά», λέει η νύφη για τον γαμπρό που «πιάστηκε» με κοκαΐνη πριν το γάμο τους στο Ηράκλειο

Κόμο – Φιορεντίνα 0-2: Έβδομη σερί νίκη και κορυφή για τους «βιόλα» στη Serie A

«Παραδέχτηκε τους λευκούς γάμους» λέει η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου - «Της έχω συστήσει συνεδρίες με ψυχολόγο»

Πάνω από 53.000 έχουν ψηφίσει μέχρι τις 17:00 στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ - Δόθηκε παράταση μέχρι τις 20.00