«Παραδέχτηκε τους λευκούς γάμους» λέει η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου - «Της έχω συστήσει συνεδρίες με ψυχολόγο»

16:01 - 24/11/2024

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης της καταθέσεων από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της Ειρήνης Μουρτζούκου για τους θανάτους των 5 βρεφών στην Αμαλιάδα, η δικηγόρος της απαντά στις κατηγορίες για εικονικούς γάμους της 24χρονης. Σύμφωνα με στοιχεία που είχε παρουσιάσει η εκπομπή Live News για το θρίλερ της Αμαλιάδας, η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει κάνει γάμους με ... Περισσότερα To άρθρο «Παραδέχτηκε τους λευκούς γάμους» λέει η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου - «Της έχω συστήσει συνεδρίες με ψυχολόγο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε η στέγη «πληγωμένου» σχολείου στη Βαλένθια που ακόμα μετράει πληγές από τις πλημμύρες

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Με κατηγορούν χωρίς κανένα στοιχείο» – «Η μάνα μου να μην πατήσει ούτε στην κηδεία μου»

Ίπσουιτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ισοπαλία στο ντεμπούτο του Αμορίμ στην Premier League

Αστέρας - ΠΑΟΚ 0-0 live: Κακό πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη

Το κόλπο που έκαναν στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσουν δωρεάν την F1

Ελλάδα - Μεγάλη Βρετανία live: Ο Κώστας Παπανικολάου βγαίνει μπροστά και καθαρίζει τους Βρετανούς