Σεργουλόπουλος: Με ρώτησε ο γιος μου «μπαμπά γιατί οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να δείχνουν το στήθος τους;» και δεν ήξερα τι να του απαντήσω
21:14 - 02/04/2023
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» Τζένη Μελιτά βρέθηκαν στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου «Δυο στη 1», στην ΕΡΤ, την Κυριακή (02/04).Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» Τζένη Μελιτά βρέθηκαν στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου «Δυο στη 1», στην ΕΡΤ, την Κυριακή (02/04).Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον μικρό του γιο και τις ερωτήσεις που τον εντυπωσιάζουν από […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σεργουλόπουλος: Ο γιος μου ρώτησε γιατί οι γυναίκες δεν κάνει να δείχνουν το στήθος τους και δεν ήξερα τι να απαντήσω
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣεργουλόπουλος: «Ο γιός μου με ρώτησε γιατί οι γυναίκες δεν δείχνουν το στήθος τους»
Σεργουλόπουλος: «Δεν ήξερα τι να του απαντήσω, είναι αλήθεια. Τι να πω τώρα; Για ποιο λόγο δεν πρέπει οι γυναίκες να δείχνουν το στήθος τους δημοσίως ενώ οι άνδρες μπορούν; Από που να πιάσω;».
Διαβάστε το στο pagenews.gr