Πώς γίνονται πιο υγιεινά τα αυγά: Λάθος αν κάνετε αυτό στο μαγείρεμα

20:04 - 26/03/2023

Τα αυγά είναι μια φθηνή, αλλά εξαιρετικά θρεπτική τροφή. Περιέχουν σχετικά λίγες θερμίδες, αλλά είναι γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, υγιεινά λίπη και διάφορα θρεπτικά ιχνοστοιχεία. Τούτου λεχθέντος, ο τρόπος που μαγειρεύετε τα αυγά μπορεί να επηρεάσει το προφίλ των θρεπτικών τους συστατικών. Αυγά: Το μαγείρεμα κάνει κάποια θρεπτικά συστατικά τους πιο εύπεπτα Ένα παράδειγμα αυτού ... Περισσότερα To άρθρο Πώς γίνονται πιο υγιεινά τα αυγά: Λάθος αν κάνετε αυτό στο μαγείρεμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τουρκία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συντριβή ελικοπτέρου με 4 νεκρούς σε προαύλιο νοσοκομείου

Ιταλία: Ο δισέγγονος του Μουσολίνι σκόραρε με την Γιούβε Στάμπια και οι οπαδοί χαιρέτησαν φασιστικά

Ο Νίκος Κοτζιάς «φεύγει», ο Γιάννης Δραγασάκης «έρχεται»: Νέα σενάρια για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Vegan γεμιστή κολοκύθα με καστανό ρύζι και μανιτάρια

«Ακροδεξιός εξτρεμιστής των LGBTQ και υπερασπιστής του AfD» ο Σαουδάραβας γιατρός που αιματοκύλισε το Μαγδεμβούργο

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να μοιράζει θέσεις: Όρισε τον δισεκατομμυριούχο Στίβεν Φάινμπεργκ υφυπουργό Άμυνας