Πώς γίνονται πιο υγιεινά τα αυγά: Λάθος αν κάνετε αυτό στο μαγείρεμα
20:04 - 26/03/2023
Τα αυγά είναι μια φθηνή, αλλά εξαιρετικά θρεπτική τροφή. Περιέχουν σχετικά λίγες θερμίδες, αλλά είναι γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, υγιεινά λίπη και διάφορα θρεπτικά ιχνοστοιχεία. Τούτου λεχθέντος, ο τρόπος που μαγειρεύετε τα αυγά μπορεί να επηρεάσει το προφίλ των θρεπτικών τους συστατικών. Αυγά: Το μαγείρεμα κάνει κάποια θρεπτικά συστατικά τους πιο εύπεπτα Ένα παράδειγμα αυτού ... Περισσότερα
To άρθρο Πώς γίνονται πιο υγιεινά τα αυγά: Λάθος αν κάνετε αυτό στο μαγείρεμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit