Πώς γίνονται πιο υγιεινά τα αυγά: Λάθος αν κάνετε αυτό στο μαγείρεμα

20:04 - 26/03/2023

Τα αυγά είναι μια φθηνή, αλλά εξαιρετικά θρεπτική τροφή. Περιέχουν σχετικά λίγες θερμίδες, αλλά είναι γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, υγιεινά λίπη και διάφορα θρεπτικά ιχνοστοιχεία. Τούτου λεχθέντος, ο τρόπος που μαγειρεύετε τα αυγά μπορεί να επηρεάσει το προφίλ των θρεπτικών τους συστατικών. Αυγά: Το μαγείρεμα κάνει κάποια θρεπτικά συστατικά τους πιο εύπεπτα Ένα παράδειγμα αυτού ... Περισσότερα To άρθρο Πώς γίνονται πιο υγιεινά τα αυγά: Λάθος αν κάνετε αυτό στο μαγείρεμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μαρία Αλιφέρη: «Έπαθα τα ψυχοσωματικά μου και τα στομάχια μου για να ανταπεξέλθω»

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Νέες διευκολύνσεις από την ΑΑΔΕ, τι αλλάζει από το 2025

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε εργάτη στην Εθνική Οδό και τον σφήνωσε σε πινακίδα

Κίνηση στους δρόμους: «Εφιάλτης» και σήμερα ο Κηφισός, Κηφισίας και Αθηνών – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Θάνος Ασκητής: «6 στους 10 άντρες με 10 – 15 χρόνια γάμου αυνανίζονται συστηματικά κάθε βράδυ κρυφά από τις γυναίκες τους»

BYD: Στην Κύπρο από τον όμιλο Σφακιανάκη