Πώς γίνονται πιο υγιεινά τα αυγά: Λάθος αν κάνετε αυτό στο μαγείρεμα

20:04 - 26/03/2023

Τα αυγά είναι μια φθηνή, αλλά εξαιρετικά θρεπτική τροφή. Περιέχουν σχετικά λίγες θερμίδες, αλλά είναι γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, υγιεινά λίπη και διάφορα θρεπτικά ιχνοστοιχεία. Τούτου λεχθέντος, ο τρόπος που μαγειρεύετε τα αυγά μπορεί να επηρεάσει το προφίλ των θρεπτικών τους συστατικών. Αυγά: Το μαγείρεμα κάνει κάποια θρεπτικά συστατικά τους πιο εύπεπτα Ένα παράδειγμα αυτού ... Περισσότερα To άρθρο Πώς γίνονται πιο υγιεινά τα αυγά: Λάθος αν κάνετε αυτό στο μαγείρεμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Λυκαβηττός: Βρέθηκαν μπουκάλια με οινόπνευμα και αναπτήρες σε τρία διαφορετικά σημεία – Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα

Δασμούς 50% στην Ευρωπαϊκή Ένωση από 1η Ιουνίου, θέλει ο Τραμπ – «Οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά»

Φωτιά σε Μαρκόπουλο και Κορωπί: Στη μάχη και εναέρια μέσα, εκτροπές της κυκλοφορίας

Γιώργος Πρίντεζης για το Ολυμπιακός – Μονακό: «Χαίρομαι για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά ήρθα να υποστηρίξω την ομάδα μου»

VIΠ – Καλά γεράματα, επόμενο επεισόδιο: Το reunion ξεθάβει παλιά μυστικά

Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς 25% την Apple