Πώς γίνονται πιο υγιεινά τα αυγά: Λάθος αν κάνετε αυτό στο μαγείρεμα

20:04 - 26/03/2023

Τα αυγά είναι μια φθηνή, αλλά εξαιρετικά θρεπτική τροφή. Περιέχουν σχετικά λίγες θερμίδες, αλλά είναι γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, υγιεινά λίπη και διάφορα θρεπτικά ιχνοστοιχεία. Τούτου λεχθέντος, ο τρόπος που μαγειρεύετε τα αυγά μπορεί να επηρεάσει το προφίλ των θρεπτικών τους συστατικών. Αυγά: Το μαγείρεμα κάνει κάποια θρεπτικά συστατικά τους πιο εύπεπτα Ένα παράδειγμα αυτού ... Περισσότερα To άρθρο Πώς γίνονται πιο υγιεινά τα αυγά: Λάθος αν κάνετε αυτό στο μαγείρεμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νέα υπόθεση «Πελικό» στη Γαλλία: Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε αγνώστους

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 0,16% – Κέρδη 8,39% από τις αρχές του 2024

Αναβάλλεται η ανακοίνωση ποινής του Ντόναλντ Τραμπ για την υπόθεση με την Στόρμι Ντάνιελς

Στο εδώλιο Βρετανός πάμπλουτος κληρονόμος που σκότωσε με 37 μαχαιριές τον κολλητό του επειδή βρήκε κοπέλα

Ισχυρά μπουρίνια και δυνατοί άνεμοι σε όλη τη χώρα στο Σάββατο - Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία

Στην Αθήνα εν μέσω κρίσιμων γεωπολιτικών εξελίξεων ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ – Θα συναντηθεί με Μητσοτάκη