«Ήμουν 23 χρόνια με τον Σκότι, πάντα κάναμε 4 φορές σεξ τη νύχτα», λέει η Λάρσα Πίπεν που τώρα είναι σε σχέση με τον γιο του Τζόρνταν!

10:44 - 26/03/2023

Εδώ και ένα χρόνο η Λάρσα Πίπεν είναι ζευγάρι με τον Μάρκους Τζόρνταν, τον γιο του θρυλικού Μάικλ Τζόρνταν, αλλά δεν ξέχασε τις καυτές βραδιές με τον πρώην σύζυγό της Σκότι Πίπεν, κάνοντας ακόμα πιο άβολη την κατάσταση μεταξύ των οικογενειών των άλλοτε συμπαικτών στους Σικάγο Μπουλς.Εδώ και ένα χρόνο η Λάρσα Πίπεν είναι ζευγάρι με τον Μάρκους Τζόρνταν, τον γιο του θρυλικού Μάικλ Τζόρνταν, αλλά δεν ξέχασε τις καυτές βραδιές με τον πρώην σύζυγό της Σκότι Πίπεν, κάνοντας ακόμα πιο άβολη την κατάσταση μεταξύ των οικογενειών των άλλοτε συμπαικτών στους Σικάγο Μπουλς.Ειδικότερα, ο Σκότι Πίπεν, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας των Σικάγο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει