Τάσος Μπουγάς: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου – Έχω δουλέψει με μεγαλύτερα ονόματα από την Νατάσα.»

16:38 - 25/03/2023

Στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Τάσος Μπουγάς και σχολίασε την ενόχληση της Νατάσας Θεοδωρίδου για το τραγούδι που έκανε διασκευή για τις ανάγκες διαφημιστικού για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών.Στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Τάσος Μπουγάς και σχολίασε την ενόχληση της Νατάσας Θεοδωρίδου για το τραγούδι που έκανε διασκευή για τις ανάγκες διαφημιστικού για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών.«Έγινε χοντρό νταβαντούρι με εμένα και το διαφημιστικό. Άλλοι έχουν θυμώσει, άλλοι δεν έχουν θυμώσει γιατί έχουν πάρει ‘πακέτα’», είπε αρχικά. Στην συνέχεια ερωτήθηκε αν έχει επικοινωνήσει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει